yerli film izle yeşilçam izle hd film izle müzik dinle şarkı dinle,Online sinema izle





Yıldız Savaşları IV – Star Wars IV

Star Wars IV Star Wars IV Full İzle Star Wars IV HD İzle Star Wars IV İzle Star Wars IV Online İzle Star Wars IV Tek Parça İzle Star Wars IV Türkçe Dublaj İzle Yıldız Savaşları IV Yıldız Savaşları IV Full İzle Yıldız Savaşları IV HD İzle Yıldız Savaşları IV İzle Yıldız Savaşları IV Online İzle Yıldız Savaşları IV Tek Parça İzle Yıldız Savaşları IV Türkçe Dublaj İzleMDP TOP 250 Listesinin 17. filmi.
Konusu: Luke Skywalker amcası ve teyzesi ile çiftçilik yapmaktadır. Ne kadar Akamedi’ye katılarak “Jedi” olmayı arzu etse de maksadı amcası bunu istememektedir. Bu sırada şeytani bir imparator galaksiyi ele geçiriyor ve “Ölüm Yıldızı” olarak bilinen, gezegenleri yok edebilecek bir güce sahip olan bir gemi yapıyordu. Direnenlerin başı olan Prenses Leia bu geminin kötü planlarını ele geçirerek, R2-D2′nin içine koyuyor. Bu planların Obi Wan Kenobi’ye ulaşması gerekmektedir. R2-D2 Luke Skywalker ile karşılaşarak ikisi birlikte bu planları Obi-Wan Kenobi’ye ulaştırıyorlar. “Ölüm Yıldızı”nı etkisiz hale getirmek için Han Solo ile Prenses Leia ikisi birlik olarak imparatora savaş açıyorlar.
Yıldız Savaşları IV - Star Wars IV, 10.0 out of 10 based on 1 rating
IMDB Puanı: 8.8
Sinemalar Puanı: 9.0
Yapım: 1977, ABD
Tür: Aksiyon, Bilim Kurgu, Fantastik, Macera
Süre: 121 Dakika
Yönetmen: George Lucas
Oyuncular: Alec Guinness, Anthony Daniels, Carrie Fisher, David Prowse, Gilbert Taylor, Harrison Ford, Jack Purvis, James Earl Jones, Kenny Baker, Mark Hamill, Peter Cushing, Peter Mayhew, Phil Brown
Görüntü Yönetmeni: Gilbert Taylor
Müzik: John Williams
Senaryo: George Lucas
Yapımcı: George Lucas, Rick McCallum
Vizyon Tarihi (Türkiye): 25 Mayıs 1977

Labels:



Leave A Comment:

Copyright © film izle hd film izle Online Film izle sinema izle.
Blogger tarafından desteklenmektedir.