yerli film izle yeşilçam izle hd film izle müzik dinle şarkı dinle,Online sinema izle





Buz Devri 3: Dinazorların Şafağı – Ice Age 3

Buz Devri Buz Devri 3 Buz Devri 3 Full İzle Buz Devri 3 HD İzle Buz Devri 3 İzle Buz Devri 3 Online İzle Buz Devri 3 Tek Parça İzle Buz Devri 3 Türkçe Dublaj İzle Buz Devri İzle Ice Age Ice Age 3 Ice Age 3 Full İzle Ice Age 3 HD İzle Ice Age 3 İzle Ice Age 3 Türkçe Dublaj İzle Ice Age: Dawn of the Dinosaurs Ice Age: Dawn of the Dinosaurs İzleBuz Devri Serisinin 3. Filmi.
Konusu: Scrat hala meşe palamudunun peşindedir ve asla vazgeçememektedir. Manny ve Ellie anne ve baba olmayı beklemekteler. Miskin Sid, dinazor yumurtası bulur, yumurtalardan yavru çıkınca onlarla geçici küçük bir aile kurar. Ancak bu, sid için hiç hayırlı olmayacaktır. Kaplan Diego ise arkadaşları ile ilişkisinde çok yumuşak bir tavır içersinde olup olmadığı sorgulamaktadır. Sevimli ekibimiz Sid’i kurtarmak için çıktıkları yolculukta, kendilerini birden gizemli bir yer alt dünyasında, dinazorların gizemli ormanında bulacaklardır.
IMDB Puanı: 7.0
Sinemalar Puanı: 9.2
Yapım: 2009, ABD
Tür: 3 Boyutlu, Aksiyon, Animasyon, Macera
Süre: 94 Dakika
Yönetmen: Carlos Saldanha, Mike Thurmeier
Oyuncular: Ali Poyrazoğlu, Allegra Leguizamo, Altan Erkekli, Ayça Bingöl, Bill Hader, Chris Wedge, Clea Lewis, Denis Leary, Eunice Cho, Haluk Bilginer, Harrison Fahn, Jane Lynch, Jason Fricchione, Joey King, John Leguizamo, Josh Peck, Karen Disher, Kelly Keaton, Lucas Leguizamo, Maile Flanagan, Mustafa Büyükçolak, Queen Latifah, Ray Romano, Sean William Scott, Seann William Scott, Simon Pegg, Umut Tabak, Yekta Kopan

Müzik: John Powell
Senaryo: Jason Carter, Michael Berg, Mike Reiss, Peter Ackerman, Yoni Brenner
Yapımcı: John C. Donkin, Lori Forte
Vizyon Tarihi (Türkiye): 01 Temmuz 2009

Labels:



Leave A Comment:

Copyright © film izle hd film izle Online Film izle sinema izle.
Blogger tarafından desteklenmektedir.