yerli film izle yeşilçam izle hd film izle müzik dinle şarkı dinle,Online sinema izle





Chronicle izle

Chronicle filmini izle Doğaüstü Chronicle full online seyret full izle Doğaüstü 2012 filmi online izle", "Chronicle sinema full HD izle Chronicle film izle Doğaüstü 2012 filmini direk izleChronicle Filmi seyret full Chronicle Filmini bedava izle", "Film Doğaüstü 2012 hd izle"
IMDB Puanı 7.6/10 "Bu Filmi Tavsiye Ediyoruz.."
Yapım:2012 – İngiltere
Tür: Bilim Kurgu, Aksiyon, Dram, Fantastik, Gerilim, Macera
 Yönetmen: Josh Trank
Senaryo: Josh Trank, Max Landis
Yapımcı: John Davis, Adam Schroeder
Süre: 84 dk.
Oyuncular
Michael Kelly, Dane DeHaan, Dane DeHaan, Alex Russell, Onlineizleyin.blogspot.com, Michael B. Jordan
Filmin Konusu
Meraklı, haşarı ve liseli üç sıkı arkadaş, şans eseri keşfettikleri bir yer altı tünelinde, kendilerine doğaüstü güçler kazandıracak bir 'şeyle' karşı karşıya gelirler. Ve aynı gün içinde üçü de sadece düşünce gücüyle çevrelerindeki canlı-cansız her şeyi kontrol edebilir hale gelirler. Başta sadece ortalığı karıştırmak ve eğlenmek için kullandıkları bu süper güçler, kısa sürede insanların hayatlarıyla oynadıkları bir kumara, oyuna dönüşecektir. Tüm bu süreçte ise kamera kayıttadır...
Genç yönetmen Josh Trank'in ilk uzun metrajlı sinema filmi olan yapımın başrollerini Michael B. Jordan, Dane DeHaan, Alex Russell paylaşıyor. Senaryoyu ise orijinal hikayenin sahibi Max Landis ile yönetmen Josh Trank beraber kaleme almış.
Amerika'da 3 Şubat 2012'de gösterime girmesi planlanan filmin ülkemizdeki vizyon tarihi ise 13 Nisan 2012...iyi seyirler diliyoruz..

Labels:



Leave A Comment:

Copyright © film izle hd film izle Online Film izle sinema izle.
Blogger tarafından desteklenmektedir.